Recept: Myslivecké knoflíky s marmeládou
Kombinují jemné linecké těsto, nadýchanou ořechovou vrstvu a ovocný akcent marmelády, která celému cukroví dodává šťavnatost a svěží kontrast.
Kombinují jemné linecké těsto, nadýchanou ořechovou vrstvu a ovocný akcent marmelády, která celému cukroví dodává šťavnatost a svěží kontrast.
Ořechové košíčky jsou jemné, máslové a jejich plná ořechová chuť v kombinaci s lahodným krémem doslova evokuje dětství i kouzlo Vánoc.
Dýňová buchta s tvarohem je voňavý podzimní dezert, který v sobě spojuje jemnou nasládlost dýně, vláčnost tvarohu a hřejivou chuť vanilky a rumu.
Krémové dýňové rizoto patří mezi netradiční recepty, které jsme si nejen během podzimu velice oblíbili. Je lahodné, jemné a díky dýni i s krémovou konzistencí.
Zapečený houbový kuba je jedno z nejtradičnějších českých jídel, které vařily už naše babičky. Náš recept je opravdu jednoduchý, pořádně zasytí i zahřeje.
Máte chuť na něco svěžího, lehkého a přitom exotického? Mangový salát s koriandrem a ořechy je naprosto skvělé spojení netradičních chutí exotiky.
Milujete štrúdl? Zkuste pivní štrúdl a nebudete litovat. Je vláčný, šťavnatý a jednoduchý na přípravu.
Pokud milujete arašídové máslo, musíte zkusit tyto dokonalé a jednoduché arašídové sušenky, které máte hotové do 30 minut.
Proč zařadit pistácie do jídelníčku? Zlepšují cholesterol, snižují tlak, pomáhají diabetikům a jsou plné antioxidantů. Zjistěte všechny zdravotní benefity.
Babiččina houbová polévka je jedna z těch klasik, které nikdy neomrzí. Voní lesem, zahřeje, zasytí a připomene, jak skvělé umí být obyčejné suroviny.